Onze diensten

Financiële diensten

Administratiekantoor Westerbrink heeft jarenlange ervaring met het voeren van financiële administraties. Naast de mogelijkheid dat de volledige administratie door ons wordt verwerkt hebben wij veel klanten die zelf de administratie voeren. Hierbij geven wij ondersteuning indien dit gewenst is.

Vanuit de financiële administratie kunnen wij het volgende voor u verzorgen:

 • het verzorgen van de aangiften omzetbelasting
 • het samenstellen van jaarrekeningen
 • het samenstellen van publicatiestukken voor de Kamer van Koophandel
 • het samenstellen van tussentijdse exploitatieoverzichten
 • het samenstellen van liquiditeitsoverzichten

Fiscale dienstverlening

 

Nadat het bedrijfsrapport is samengesteld is het noodzakelijk dat deze informatie in de vorm van een aangifte naar de fiscus wordt gestuurd. De volgende aangiften kunnen wij voor u verzorgen:

 • inkomstenbelasting, voor zowel particulieren als ondernemers
 • vennootschapsbelasting
 • successie- en schenkingsrecht

Daarnaast kan het voorkomen dat de fiscus niet de juiste aanslag oplegt of dat u een ander meningsverschil heeft, hiervoor kunnen wij voor u bezwaar- of beroepsschriften verzorgen.

Tenslotte is het mogelijk om voor fiscaal advies langs te komen. Er is een brede fiscale kennis aanwezig op kantoor en indien nodig kunnen wij contact opnemen met een advocaat of een fiscalist. 

Loonadministratie

Een loonadministratie voeren vraagt van veel ondernemers te veel tijd. Administratiekantoor Westerbrink verzorgt met plezier uw loonadministratie . Hierbij moet u denken aan het verzorgen van loonmutaties (w.o. Eerste Dagsmelding) en het bijhouden van wijzigingen in de CAO.

Daarnaast bestaat ook de mogelijkheid dat u begeleiding krijgt bij:

 • het samenstellen van arbeidscontracten
 • ontslagprocedures
 • ziekteverzuim en reïntegratie

Advisering

 

Alleen het verwerken van een administratie en het maken van een aangifte voegt weinig toe voor u als klant. Gelukkig hebben wij voldoende kennis in huis om u te kunnen adviseren over, bijvoorbeeld, de volgende zaken:

Bedrijfseconomisch

Het juist inrichten van de administratie is niet alleen van belang bij een eventuele controle maar kan u als ondernemer ook helpen bij het maken van beslissingen, wij kunnen u hierbij helpen.

Fiscaal

Bij de keuze of u uw onderneming als eenmanszaak/v.o.f. of als B.V. moet voeren kunnen wij u adviseren met betrekking tot de de aansprakelijkheid en de fiscale voor-/nadelen. Hiernaast kunnen wij u helpen met het optimaal indelen van de fiscale jaarrekening zodat u en uw partner zo min mogelijk belasting moeten betalen. Uiteraard kunt u ook met andere fiscale vraagstukken bij ons terecht.

Subsidie

Wij verzorgen uw aanvragen voor milieu-investeringen (vamil en mia) en zorgen voor de optimale benutting van de willekeurige afschrijvingen.

Organisatorisch

Indien u de mogelijkheden wilt bekijken om uw onderneming uit te breiden geven wij advies omtrent zaken als personeel en financieringen.

Neemt u gerust contact op

Voor uw vragen of voor het maken van een afspraak.

Administratiekantoor Westerbrink

Sander Westerbrink
Garnaal 17
8271 KH IJsselmuiden

 

+316 290 436 35

info@awesterbrink.nl